Over VTech

Over VTech: leren is kinderspel
Spelen is het fundament voor de ontwikkeling van je kind. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden. Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen hierbij te helpen, ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten. Dat doen we samen met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Zo sluit ons speelgoed perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen en wat ze leren op school.

Speelgoed van het Jaar
VTech is al vaak genomineerd voor Speelgoed van het Jaar en we hebben ook vaak gewonnen! Benieuwd naar onze nominaties en winnaars? Bekijk de nominaties en winnaars van VTech!

Missie VTech: educatief verantwoord speelgoed voor iedereen
VTech staat voor innovatieve en praktische producten die de creativiteit stimuleren en kinderen helpen bij hun ontwikkeling. Jaarlijks ontwikkelen we gemiddeld 50 nieuwe producten die aansluiten bij de wensen en technologische behoeften van deze tijd. Zo brengen we de nieuwste technologieën naar de consument.

Geschiedenis VTech
VTech is een internationaal speelgoedconcern dat hoogwaardig elektronisch speelgoed levert aan alle regio’s van de wereld. VTech werd in 1976 opgericht in Hong Kong, waar ons moederbedrijf nog steeds gevestigd is. Inmiddels heeft VTech wereldwijd vele afdelingen met in totaal circa 38.000 medewerkers. In 1992 werd VTech Electronics Europe BV opgericht. Sindsdien slepen we veel prijzen van erkende jury’s van pedagogen, detaillisten, consumenten en journalisten in de wacht.