Service & Support

Wegens een beveiligingsprobleem binnen Explor@ Park en de aanpassingen die nodig zijn om dit te verhelpen, hebben wij besloten om deze dienst tijdelijk offline te halen. 

Meer informatie
Volg de actualiteit rondom Explor@ Park op: http://www.vtech.com/en/press_release/2015/statement of bekijk de veelgestelde vragen. We zijn vastberaden om de gegevens van onze gebruikers en hun privacy zo goed mogelijk te beschermen om soortgelijke incidenten in de toekomst te kunnen voorkomen. Lees hier meer over in de uitgebreide privacyverklaring

Tijdelijke oplossing 
Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak veroorzaakt door de cyber aanval en het daardoor tijdelijk niet beschikbare Explor@ Park. We bieden u een tijdelijke oplossing aan die u de mogelijkheid biedt de registratie van uw product op Explor@ Park te omzeilen zodat u de meeste functies van de Storio MAX, Storio (3S, 2 en 2 Baby) DigiGo, KidiGo en een aantal game cartridges kunt gebruiken.

Bezoek a.u.b. onze website: http://www.learninglodgesupport.com/index.html?lang=NL en volg de instructies om de firmware update te voltooien om er zeker van te zijn dat de hierboven genoemde VTech producten werken zoals bedoeld. Als tegemoetkoming ontvangt u bij het uitvoeren van deze update automatisch een aantal gratis spellen of content. Deze tegemoetkoming geldt ook voor bestaande gebruikers van de Storio tablets, DigiGo en KidiGo.

Bekijk hier het functieoverzicht van vóór en na de firmware update voor niet geregistreerde producten en reeds geregistreerde producten.

Explor@ Park en Kid Connect zullen helaas nog een tijdje niet beschikbaar zijn.We zijn vastberaden om de gegevens van onze gebruikers en hun privacy zo goed mogelijk te beschermen. We doen ons uiterste best om de belangrijkste functies van Explor@ Park weer online te krijgen medio januari 2016.

Wij danken u voor uw begrip en geduld.

Op deze pagina vind je onze handleidingen, garantiebepalingen, brochures, downloads en informatie over dealers. Kom je er niet uit? Via het knopje ‘Klantenservice’ helpen we je graag verder.

Klanten Service Garantie en Veiligheid Downloads
Handleidingen Verkooppunten Brochures